Highlights
Nascholing Paraveterinairen

Persbericht

Edupet en Vetined gaan samenwerken


VEENENDAAL - EduPet, hét educatiecentrum voor dierenliefhebbers in Veenendaal, gaat samenwerken met Vetined, dat zich in het bijzonder toelegt op veterinaire internet educatie. De mensen achter Vetined zijn al decennia lang werkzaam in de dierenartsenpraktijk en actief in het veterinaire netwerk; zij kennen de nascholingsbehoefte in de praktijk van ‘binnenuit’. Daardoor wordt het cursusaanbod flink uitgebreid, onder meer met een nieuwe nascholing voor dierenartsen, paraveterinairen én dierenspeciaalzaakmedewerkers via een mix van e-learning en workshops.

Om het nieuwe aanbod mogelijk te maken, wordt EduPet dit jaar geheel vernieuwd en uitgebreid met speciale ruimtes voor onder meer (kijk)operaties, tandheelkundige behandelingen, onderzoeken op het gebied van echo- en endoscopie en laboratoriumwerk. Hier kunnen (para)veterinairen straks onder leiding van ervaren docenten hun vaardigheden verbeteren.

Initiatiefnemers achter de oprichting van het Edupet zijn Emax, Prins Petfoods en Vitakraft. De organisatie van de cursussen zal vanaf dit jaar verlopen via Vetined.

Uiteraard blijven EduPet en Vetined ook het huidige en hoog gewaardeerde aanbod aan eendaagse cursussen aanbieden, bestemd voor zowel eigenaren van huisdieren als professionals die beroepsmatig actief zijn in de dierenbranche, denk aan fokkers, asiels, hondenscholen, trimsalons en dierenpensions. Uniek is de brede opzet van praktijkgerichte cursussen die, naast het verbreden van kennis, de deelnemers inspireren en prikkelen. EduPet mikt op een complete beleving en gaat hiermee verder dan vergelijkbare initiatieven in de branche. Informatie over het complete aanbod is te vinden via www.edupet.nl en www.vetined.nl

 

Nascholing Paraveterinairen

Een gezamenlijk project van Vetined, Vitaux en EduPet …

Vetined organiseert educatie via het internet en workhops of wetlabs in klassikaal verband. Voor wat betreft de nascholing van paraveterinairen werkt Vetined samen met Veterinair Organisatiebureau Vitaux. De klassikale educatie wordt gehouden in het Edupet Centrum in Veenendaal.


Paraveterinairen : Informatie brochure en cursusoverzicht

Dierenspeciaalzaak medewerkers: Informatie brochure en cursusoverzicht